Vyhľadávanie

Kontakt

Ceragem Michalovce
Hollého 60
Michalovce
07101

0903638701

ceragem.mi@gmail.com

CERAGEM Goodle Floor

20.01.2011 10:06

 

1 Pomáha v prípadoch nervových bolestí a zápaloch nervov

  • Na jednej strane CERAGEM Goodle Floor matrac zabraňuje k prenikaniu škodlivých
    Ceragem 
    elektromagnetických vĺn, na druhej strane dovoľuje prenikať prirodzeným aniónom a infračerveným vlnám v záujme stimulácie krvného obehu a látkovej výmeny.

2 Odstráni chronickú únavu

  • Keď denne človek pracuje v prostredí, kde sa nachádza veľa elektrosmogu, pociťuje vyčerpanosť a stáva sa letargickým. CERAGEM Goodle Floor matrac povzbudí telo človeka tak, že spálňu naplní prirodzenými aniónmi a znemožní vplyv prípadných elektromagnetických vĺn.

3 Majte príjemnú noc!

  • CERAGEM Goodle Floor matrac dáva teplo, zároveň blokuje škodlivé elektromagnetické vlny, a práve preto spíte celú noc pohodlne. Iné elektrické prikrývky spôsobujú únavu a nemaj ú takýto výsledný efekt.

4 Myslite na zdravie pred otehotnením a tiež po pôrode

  • CERAGEM Goodle Floor matrac pomáha myslieť na zdravie pred tehotenstvom prípadne napomáha pri regenerácii síl po pôrode. Chráni pred elektromagnetickými vlnami a preto môžete byť pokojná.

5 Zdravie a istota

  • CERAGEM má patentované vnútorné mikrovlákna, ktoré odpudzujú nepríjemné pachy, preto nieje potrebné žiadne špeciálne čistenie. Okrem toho výrobok dostal najvyššiu tepelnú a ochrannú známku od americkej skúšobne, tak sa môžete cítiť isto a byť zdravý.

6 Sila výrobku: červená hlina (hwangto)

  • Sila červenej hliny znamená pre náš organizmus životnú energiu. Vplyvom energie Čchi dochádza k harmonizácii energetických dráh a pravidelnej látkovej výmene. Pôsobenie infračervených vĺn oddiaľuje starnutie, napomáha krvnému obehu, má protistresové účinky, skrášľuje pokožku. Je vynikajúca proti bolestiam nervov, proti chronickej únave, zachytáva elekrosmog, pomocou infračervených lúčov a tepla zachytáva škodlivé žiarenia.

 

CERAGEM Goodle Floor dostanete ZADARMO pri zakúpení masážneho lôžka CERAGEM Master E.