Vyhľadávanie

Kontakt

Ceragem Michalovce
Hollého 60
Michalovce
07101

0903638701

ceragem.mi@gmail.com

CERAGEM Healax

19.01.2011 11:46

 

Healax je nový prístroj od firmy CERAGEM.Pôsobením na reflexné plôšky chodidiel pomocou CERAGEM Healaxu môžeme vyriešiť široké spektrum zdravotných ťažkostí: od problémov na úrovni pohybového ústrojenstva (bolesti kĺbov, chrbtice, blokády chrbtice, migrény...) cez poruchy činnosti jednotlivých orgánov, či už v oblasti dýchacej, srdcovocievnej, tráviacej, alebo oblasti močovo-pohlavnej, až po disharmóniu v oblasti psychicko-emočnej, od akútnych, bolestivých, prudkých prejavov, po chronické, dlhotrvajúce zdravotné ťažkosti.

 CERAGEM Healax účinným pôsobením na všetky reflexné plôšky na chodidlách (35 akupresúrnych bodov), pozitívne pôsobí aj na 5 životne dôležitých orgánov - pľúca, srdce, slezina, pečeň a obličky (podľa čínskej medicíny ide o 5 tzv. Yinových plných orgánov). CERAGEM Healexom sa tieto orgány zaktivizujú a tie, ktoré sú z nich choré, sa budú postupne uzdravovať.

 Rovnako pozitívne pôsobí CERAGEM Healax  aj na 6 ochranných orgánov - hrubé črevo, tenké črevo, trojitý ohrievač (SAMČO), žalúdok, žlčník a močový mechúr (podľa čínskej medicíny ide o 6 tzv. Yangových dutých orgánov).

 Každodenná starostlivosť o chodidlá a o nohy CERAGEM Healexom  napomáha k postupnému odplaveniu škodlivých toxických látok nahromadených v našom tele a chodidlách (v chodidlách sa ukladá najviac jedov), preto je dôležité prijímať dostatočné množstvo tekutín. To prinesie človeku zlepšenie krvného obehu, metabolizmu a obranyschopnosti. Zlepší sa celkový krvný obraz, ako aj celkový fyzický a psychický stav človeka. Zmiernia sa bolesti kĺbov, chrbtice, svalov a následky každodenného stresu. S CERAGEM Healaxom človek načerpá novú energiu a naštartuje v svojom organizme ozdravné procesy. Už po niekoľkých minútach masáže chodidiel CERAGEM Healaxom sa začnú v ľudskom organizme uvoľňovať endorfíny (chemické látky, ktoré navodzujú pocity dobrej nálady a šťastia). CERAGEM Healax dokonale uvoľní unavené a často opotrebované chodidlá (pocit ľahkých nôh).

Masáž chodidiel CERAGEM Healaxom slúži aj ako prevencia a pomáha udržiavať celkový dobrý zdravotný stav človeka.

CERAGEM Healax dostanete ZADARMO pri zakúpení masážneho lôžka CERAGEM Master E.

Reflexná terapia chodidiel je perspektívna, jednoduchá a veľmi účinná metóda alternatívnej medicíny. Je považovaná za holistickú liečebnú techniku, ktorá poníma človeka ako celok a navodzuje harmóniu v tele, aj v duši. Cieľom je podporiť návrat do stavu rovnováhy.